Strategidag för kultursektorn 11 februari i Vasa

Vad betyder strategi? Vad går strategiskt tänkande ut på? Hur hör strategier ihop med vision och mål? Hur kan organisationer ledas strategiskt? Vilka verktyg finns det för analys av resurser och kompetenser samt omgivningen?

Strategiarbete – från vision till görande på individnivå, det är vad deltagarna får fördjupa sig i under en fortbildning som KulturÖsterbotten ordnar måndagen den 11 februari i Vasa. Strategidagen är avsedd främst för kommunernas kulturansvariga tjänstemän, men även andra tjänstemän och förtroendevalda som har intresse för strategiskt arbete inom kultursektorn är välkomna med.

Huvudföreläsare på fortbildningsdagen är professor Annika Tidström. Tidström är professor i företagande vid Vasa universitet samt forskare och utbildare i strategisk företagsledning. Hon har samarbetat med bl.a. LokalTapiola Österbotten, Vasa stad och Wasa Teater.

På strategidagens program står även Case Vasa och Case Jakobstad. Kulturchef Sanna Bondas berättar då om det pågående arbetet med kultur- och idrottsprogrammet för Vasa stad, medan konsulten Päivi Jokitalo berättar om sina erfarenheter från arbetet med det kulturpolitiska programmet i staden Jakobstad.

Strategidagen är avgiftsfri för deltagarna. På grund av serveringen bör dock den som önskar delta anmäla sig senast 4 februari till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Läs mera om strategidagen och se närmare på programmet under länken nedan!

  • Träffar: 547
KulturÖsterbottens logotyp med texten ger kulturen synlighet och möjlighet!

Kungsgårdsvägen 46 A, 65380 VASA, FINLAND

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+358 50 347 0522

Registerbeskrivningar

SÖFUK logotyp

KulturÖsterbotten är en del av
Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur

2018