Kulturresiliens i det nya normala

Målet med projektet Kulturresiliens i det nya normala är att stöda kulturarbetare och föreningar att hitta nya metoder för att producera, marknadsföra och locka publik till digital kultur.

Projektet kommer att planera och genomföra skräddarsydda kurser och fortbildningar i enlighet med behoven hos kulturarbetare och –föreningar. Behoven sammanställs genom en enkätundersökning bland professionella kulturaktörer och föreningar som utförs under våren 2021. Genom aktiviteterna vill projektet bidra till att motverka rädsla och osäkerhet, stärka kulturbranschernas anpassningsförmåga, stimulera en lamslagen bransch, samt trygga återväxten av kulturaktörer efter pandemin.

Projektet pågår 1.4.2021-31.3.2022 som ett samarbete mellan KulturÖsterbotten och Yrkeshögskolan Novia. Projektet finansieras via anslag för stödjande av hållbar tillväxt och lisvkraft i regionerna (AKKE) av Österbottens förbund.

Har du frågor om eller funderingar kring projektet?

Kontakta då projektledare Eva-Marie Backnäs, se kontaktuppgifter.

 

 

Svara på vår enkät!

Är du professionell kulturaktör eller arbetar du med kultur inom en förening? Känner du att det vore bra med mer kunskap och insikter i digitala kulturtjänster? Svara då på vår enkät!

För att få reda på vilka kurser och fortbildningar som behövs, genomför vi nu en enkätförfrågan. Enkäten hittas på https://bit.ly/3wGJnOC och kan besvaras t o m 16.5.2021.
Sprid gärna enkäten i dina nätverk!

KulturÖsterbottens logotyp med texten ger kulturen synlighet och möjlighet!

Kungsgårdsvägen 46 A, 65380 VASA, FINLAND

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+358 50 347 0522

Registerbeskrivningar
Tillgänglighetsutlåtande

SÖFUK logotyp

KulturÖsterbotten är en del av
Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur

2018