Vinterns och vårvinterns alla evenemang i stor specialbilaga!

Evenemangsarrangör, se hit! Ordnar du ett evenemang i Österbotten under vintern eller vårvintern (1.2–31.5.2019)?

Tidningshuset HSS-Media ger i slutet av januari ut en stor specialbilaga, som går under arbetsnamnet Vårvinter. I bilagan ingår en omfattande sammanställning av evenemang som ordnas på olika håll i Österbotten under februari–maj. Alla grunduppgifter för sammanställningen hämtas ur webbkalendern Det händer i Österbotten, i samarbete mellan KulturÖsterbotten och Österbottens förbund.

De evenemang som senast söndag 13 januari finns införda i Det händer i Österbotten har ypperliga chanser att komma med i HSS-Medias vårvinterbilaga. Bilagan trycks i 36.000–40.000 exemplar och distribueras tillsammans med tidningarna Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten den 29 januari, hälsar Patrik Stenwall på HSS-Media.

Det är gratis för alla evenemangsarrangörer att registrera sig på webbkalendern Det händer i Österbotten och använda kalendern för marknadsföring av evenemang. Det lönar sig som arrangör att använda kalendern året runt. Den lockar årligen ungefär 180.000 besökare som letar efter intressanta evenemang att uppleva.

  • Träffar: 816

Kungsgårdsvägen 46 A, 65380 VASA, FINLAND

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+358 50 347 0522

Registerbeskrivningar

SÖFUK

KulturÖsterbotten är en del av
Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur

2018